Un any més les Falleres Majors de València, Laura Mengó i Paula Nieto, acompanyades de les seues respectives Corts d’Honor, van accionar el dispositiu que encenia la il·luminació nadalenca del Centre comercial Nou Centre.

Les màximes representants de les Falles van estar acompanyades de les seues respectives Cort d’Honor. Totes elles no van faltar en la inauguració del Nadal en Nou Centre. I ho fan en un any molt especial: el 40è Aniversari del centre comercial.

Les Falleres Majors de València van ser rebudes pel director regional de Comunicació i Relacions Externes del Corte Inglés, Pau Pérez Rico, i el cap de relacions públiques de nou Centre, David Mazcuñán.

A més, han visitat el Belén Monumental situat a la Casa del Nadal, espai dedicat a la  venda d’articles nadalencs.

Al costat dels més necessitats

L’acte ha comptat, també, amb la presència de Mar Sánchez Marchori, representant de la campanya de recollida de joguets, “Fica-li un gol a la pobresa”, Ana Morón, gerent d’AFAV (Associació Familiars de malalts d’Alzheimer de València) Juan José Collado, President Provincial de Creu Roja, així com de directius d’El Corte Inglés i de centre comercial.

Amb l’encesa de llums comencen els dies de festa i és que València. Per això, Nou Centre ja estan preparats per a viure la temporada més màgica de l’any.