Aitana

Luis Fonsi i Aitana seran els artistes que completaran la programació dels concerts de Vivers de l’edició d’enguany de la Gran Fira de València, conformant així un calendari de 18 concerts amb més d’una trentena d’artistes. Fonsi arribarà a València el pròxim 9 de juliol, en plena gira ‘Vida World Tour’, mentres que el públic podrà disfrutar de la primera gira d’Aitana el dia 23 de juliol.

Luis Fonsi, ‘la veu del Pop’ i un dels màxims representants de la música llatina, és un guardonat intèrpret, compositor, instrumentista i productor de Puerto Rico. Ha batut rècord de vendes i s’ha posicionat en els primers llocs de popularitat gràcies a la qualitat interpretativa. En 2019 torna a Espanya amb la seua gira ‘Vida World Tour‘, amb grans èxits com ‘Despacito’, ‘No me doy por vencido’, ‘Calypso’ o ‘Imposible’. Per la seua banda, Aitana arribarà a València amb la seua primera gira en solitari des que deixara l’acadèmia d’Operación Triunfo en la seua novena temporada.

Estos dos concerts se sumen als ja anunciats prèviament, que començaran el dia 30 de juny amb David Bisbal, a qui seguiran Loreena McKennit, Ana Belén, Kiko Veneno, Bebe, Xavi Sarrià, Miss Bolívia, Amparanoia, Tremenda Jauría, Ses, Tesa, Poder Bimenstrual Dj, Echo & The Bunnymen, Júlia, Green Valley, The Danse Crashers, Jamaleònics, Leiva, Luz Casal, Morgan, Andrés Calamaro, Ketama, Dulce Pontes, Alfred García, Els Jóvens, Tardor, Iseo & Dodosound with The Mousehunters, Auxili, Roba Estesa, Crystal Fighters, La Casa Azul i Xoel López.

Les entrades dels dos nous concerts es podran adquirir també a través del web www.concertsdevivers.com: per al concert de Fonsi ja estan disponibles; per al d’Aitana les entrades eixiran a la venda en uns diez.

Ana Guerra responde: así afectan todas las polémicas a la canaria

Así se vivió desde dentro la noche más solidaria de Cadena 100