avión
GRAFCVA2524. QUART DE POBLET, 26/02/2019.- El Valencia CF y Air Nostrum presentan el avión tematizado con motivo del centenario del Valencia CF. EFE/Manuel Bruque

L’aerolínia valenciana Air Nostrum ha rendit tribut al centenari del València CF amb la presentación d’un avió personalitzat. En concret es tracta d’un model CJR 1.000 en el que pot observar-se un logotip dels 100 anys del club de Mestalla davall la cabina dels pilots i un escut de l’equip al costat del fuselatge, tot això sumat a la llegenda “Un sentiment etern” i al palmarès de les copes conquistades durant el primer centenari.

L’avió s’ha presentat aquest matí en l’hangar de la companyia on ha assistit el president del València, Anil Murthy, i el president d’Air Nostrum, Carlos Bertomeu.

Anil Murthy (izqda) i Carlos Bertomeu (dreta), presenten l’avió tematizado del València Cf. EFE/Manuel Bruque

Murthy ha declarat que “el València està vinculat a Air Nostrum des de fa molts anys i que avui han volgut unir-se d’una forma espectacular amb motiu de la celebració del nostre centenari”. També ha destacat l’impacte positiu que suposarà per a la imatge i marca del club valencià el fet de comptar amb un avió personalitzat que s’utilitzarà per a vols regulars nacionals i internacionals.

El Valencia CF y Air Nostrum presentan el avión tematizado con motivo del centenario del Valencia CF. EFE/Manuel Bruque

El president d’Air Nostrum s’ha sentit orgullós de poder celebrar el centenari del València CF i ha recordat que cada any realitzen prop de quaranta vols amb el club. Entre aqueixos vols i ha manera anecdòtica ha esmentat el moment en el que David Albelda va entrar en la cabina del pilot en aterrar a Manises per a mostrar per la finestreta la copa de la UEFA de 2004 guanyada a Göteborg davant l’Olympique de Marsella.

Fallece Waldo, el mítico delantero del Valencia CF en los años 60

Gran final a la vista: las mejores opciones para viajar a Sevilla si el Valencia se clasifica