Aguar anuncia una rebaixa d’impostos per a pimes i autònoms de València

El candidat a l'alcaldia de Contigo Somos Democracia llança la seua proposta per a dinamitzar el comerç com a motor de l'ocupació

Aguar
José Enrique Aguar, candidato a la alcaldía de Contigo Somos Democracia.

El candidat a l’alcaldia de Valencia de Contigo, José Enrique Aguar, ha avançat les propostes de la seua candidatura per a dinamitzar el comerç i les pimes a la ciutat de València.

Per a Aigualir el comerç “forma part d’una ciutat viva, segura, amable, multifuncional, socialment equitativa, culturalment diversa i generadora d’ocupació estable local i convivència”, i per això ha anunciat que la seua proposta és destinar a la seua potenciació i promoció un mínim de 400.000 euros anuals del pressupost municipal.

Des de Contigo s’és conscient que en primer lloc cal facilitar les condicions perquè els comerços s’establisquen i puguen créixer, per a posteriorment dur a terme polítiques de promoció i publicitat.

Per això Aigualir també ha anunciat la rebaixa d’impostos i taxes municipals per a autònoms i petites empreses de la ciutat, a més d’accions concretes per a millorar la formació d’aturats, amb especial incidència en els joves menys qualificats, dones i aturats majors de 45 anys i de llarga duració.

Les startups tenen un apartat especial en el programa municipal de Contigo a València, ja que s’aplicaran també rebaixes en impostos i taxes municipals per a permetre la seua implantació i que la ciutat siga un pol d’atracció d’innovació, coneixement, recerca i desenvolupament. Entre ells dins del sector salut, on ‘València la Mar de Salut’ és el projecte de Contigo per a revitalitzar els barris marítims, i en el qual les startup del sector han de jugar un paper principal.

Els Mercats Municipals són un altre dels punts del programa de José Enrique Aguar, que anuncia una inversió per a la seua millora i adaptació, de manera que siguen “l’aparador de la qualitat dels nostres productes i es convertisquen en un lloc de consum per als valencians”.