La comèdia ‘Aguacates’ arriba als escenaris valencians i arranca gira en el Teatre Flumen. Juanjo Artero i Jesús Cabrero protagonitzen esta funció acompanyats pel valencià Ricardo Saiz i l’actriu Lucía Ramos. Hui s’ha presentat esta obra teatral que, segons el seu creador, Tirso Calero, promet molts riures en barrejar l’humor amb una fantasia que a voltes pot ser molt real.

‘Aguacates’ ens presenta a Marcelino, un polític conservador que pot convertir-se en el pròxim president del Govern però que en la seua vida personal ha de bregar amb un divorci i una filla adolescent que acaba d’embolicar-se amb el millor amic del seu pare.

Durant unes vacances tots junts, les mentides i els somnis dels protagonistes s’entrellaçaran oferint un divertit embulle on res serà el que sembla.

Serà el pròxim 3 de maig quan el Teatre Flumen done el tret d’eixida de ‘Aguacates’. L’obra romandrà a València fins al 20 de maig, data en la que es traslladarà a Madrid per a continuar esta gira que promet molts riures i diversió.