El Puig de Santa María ha acollit hui la Jornada de Citricultura. Per sisè any consecutiu Agroseguro ha sigut la impulsora d’aquesta activitat dirigida als professionals encarregats de la contractació d’assegurances agràries.

A través de la informació i de l’aportació de diferents impressions, estes jornades han servit per a animar i fomentar la contractació d’una línia de segur vital: el Segur per a Explotacions Citrícolas.

Durant les ponències han destacat temes de rellevància per al segur agrari en general i el d’explotacions citrícolas en particular i és que des d’Agroseguro tenen clar la importància d’este.

La VI Jornada de Citricultura ha servit a més per a fer balanç dels esdeveniments meteorològics adversos així com les seues conseqüències, unes situacions que han servit per a comprovar el bon funcionament del sistema d’Agroseguro.

Des d’Agroseguro han destacat que en 2017 es va aconseguir un volum excepcional de sinistralitat amb més de 700 milions d’euros sent el segon any que més s’ha pagat des de la companyia.

La Jornada ha finalitzat donant a conèixer els nous compromisos del pla anual d’assegurances i ha especificat les perspectives futures d’este sistema clau per al sector agrari espanyol.