botella

Els agents de la Policia Nacional han detingut a un home de 38 anys per un delicte de lesions després d’agredir a una altra persona amb una botella de cristall trencada en el centre de la ciutat d’Alacant. 

Dijous passat va ser quan va succeir l’altercat quan diverses persones van cridar al 091per a alertar que una persona estava agredint a una altra dins d’un local d’oci, ha informat la Policia Nacional.

Segons van explicar els testimonis del succés es trobaven en una cafeteria quan un home va entrar a l’establiment «de manera violenta, colpejant el mobiliari» que trobava al seu pas, i una persona que es trobava en la cafeteria li’l va recriminar.

Quan l’agressor es va adonar, li va propinar punyades en la cara a la persona que li havia cridat l’atenció, fins i tot, va arribar a agredir-li amb una botella de cristall trencada, la qual cosa va causar a la víctima un tall profund. Després d’açò, l’home «es va encarar» amb les altres persones que hi havia allí i, després, va fugir de l’establiment.

Diverses patrulles de la Policia Nacional es van personar en el lloc dels fets mentre unes altres realitzaven batudes per la zona per a localitzar al presumpte agressor, que va anar finalment detingut en els voltants del bar.