Moment tibant el que es va viure ahir en el plató del programa Àgora entre el portaveu del PP en l’Ajuntament de València, Eusebio Monzó i el regidor socialista d’Hisenda, Ramón Vilar a compte dels pressupostos i de les inversions que s’ha realitzen des de l’administració pública.

Vilar acusava al ministre d’Hisenda Cristobal Montoro “de no deixar invertir el superàvit municipal en el que es considerara necessari”. Al que Monzó va acusar a Vilar d’obtenir aqueix superàvit per haver augmentat els pressupostos.

El responsable d’Hisenda del consistori valencià va puntualitzar que solament havien pujat els impostos el primer any i el portaveu popular li va respondre que el govern liderat per Joan Ribó no executava els pressupostos.

Un altre dels moments amb més tensió va venir quan van eixir a relluir les inversions en la ciutat de València. Eusebio Monzó va tirar la culpa a la Generalitat que no es destinava la suficient quantitat de diners en la capital del Túria ja que “Puig i Oltra no estaven fent gens per València”.

Vilar li va etzibar que el que estava fent la Generalitat “era pagar el deute deixat pel PP” al que Monzó va sentenciar que el PSPV “solament posava l’accent en els temes menys i mai tenia en compte les grans inversions que l’anterior govern havia realitzat en la ciutat.