10K

Concert per a bebés a Convent Carmen

bebesol

Un concert per a bebés? Sí, és possible. L’espai Convent Carmen ha acartelado el diumenge, a partir de les 12.00 hores, al duo de soprano i arpa, integrat per Úrsula Segarra i QuiteríaMúñoz. Elles seran les encarregades del taller Bebesol, que proposa un viatge sonor de cançons populars i nanas del món de diferents cultures i llengües que s’intercalaren amb peces instrumentals clàssiques. Està dirigit a bebés de 0 a 16 mesos.

Presentació del disc Alosa Bentley d’en Veges-los i Vents

cantante

Alondra Bentley torna a València per a presentar el seu flamant nou treball “Solar System” a la sala Amstel Art. L’espai cultural del Veges-los e Vents acollirà demà dissabte l’actuació de l’artista anglo-espanyola, la banda de la qual està integrada per músics valencians, a partir de les 00.00 hores. Li acompanyarà la compositora i multiinstrumentista valenciana Ela Vin.

Carrera 10k Ibercaja

carrera

Eres amant del running? El 10K València Ibercaja, que enguany estrena Etiqueta Bronze de la IAAF i buscarà aconseguir l’Or, inaugurarà el calendari anual de carreres de València Ciutat del Running aquest pròxim diumenge 13 de gener. Una prova que comptarà amb prop de 13.000 corredors inscrits, dels quals el 30% són dones. Els milers de corredors que prenguen l’eixida des del Passeig de l’Albereda a partir de les 9.00 hores també estrenaran un nou circuit, “més pla i ràpid”.

Cavalcada de les Reines Magues

reinas magas

Per quart any consecutiu, València acollirà la cavalcada laica i republicana de les ‘Magues de Gener’ de 2019. L’espectacle, organitzat per Societat Coral El Micalet, se celebrarà aquest diumenge, a partir de les 11.30 hores, recorrent els carrers més cèntrics de la ciutat. La música serà part essencial de l’esdeveniment i comptarà amb la col·laboració de més de quaranta grups.

El “¡Hu-Ha!” de Chimo Bayo dará el pistoletazo de salida a la primera carrera del año