Premio Motul de la Comunidad Valenciana Foto: Circuito Ricardo Tormo

Arriba el cap de setmana i et portem els plans més interessants perquè gaudis al màxim del teu temps lliure.

Motociclisme, teatre, l’aniversari del Museu de les Ciències, activitats gratuïtes per a celebrar la Setmana de l’Urbanisme o cultura als carrers de Ciutat Vella ocupen la nostra agenda.

Premi Motul de la Comunitat Valenciana

motos

El Circuit Ricardo Tormo tancarà el Campionat del Món de Motociclisme 2019 amb la celebració de el Gran Premi Motul de la Comunitat Valenciana, l’última prova puntuable dels mundials de MotoGP, Moto2 i Moto3. Els dies 15, 16 i 17 de novembre tens una cita a Xest amb els millors pilots del món en el major espectacle del motociclisme mundial

Alaska i Mario Vaquerizo en el Olympia

Manuel Bandera, Alaska, Bibiana Fernández, Marisol Muriel i Mario Vaquerizo arriben al teatre Olympia amb La Última Tourné, una obra en la qual es mesclen les varietats i el teatre. Des de hui dijous fins diumenge que ve 17. Les entrades disponibles en taquilla o en la pàgina web del teatre Olympia.

Cultura en Ciutat Vella Oberta

Performance en La Nau para CIUTAT VELLA OBERTA 2017. Foto: Valencia Ciutat Vella Oberta

Ciutat Vella Oberta és una bienal multidisciplinar que pretén dinamitzar el panorma artístic del districte de Ciutat Vella  de València. Els veïns, visitants i turistes podran gaudir del treball d’artistes reconeguts i emergents que obriran les portes dels seus tallers, espais expositius i museus del centre històric. Un espai de reflexió i intercanvi de tots i obert a tots.

Aniversari Museu de les Ciències

museo felipe valencia

El 13 de novembre es van complir 19 anys de l’obertura al públic del Museu de les Ciències. Per aquest motiu, el dissabte 16 de novembre, s’han organitzat dues sessions de ‘Ciència a escena’ gratuïtes .Les sessions que inclouen experiments científics en directe, es realitzaran a l’Auditori Santiago Grisolía a les 13.00 i a les 16.00 hores. A més el dissabte 16 de novembre se celebra el ‘Dia del Soci 2019‘ amb un programa d’activitats per als qui tinguen la passada activa del Club Oceanogràfic, Club CienciAmics o Club Ciutat.

Setmana de l´Urbanisme 

movilidad

Esmorzar popular, monòlegs, xarrades,debats, tallers i activitats infantils i concerts i actuacions, seran algunes de les activitats que tindran lloc de l’11 al 17 de novembre per a celebrar la Seymana de l´urbanisme.  Sant Marcelí, El Cabanyal, la Plaça de l’Ajuntament acolliran algunes de les principals activitats.