administraciones
El Sorteig Extraordinari de Nadal s’acosta i comencen a barrejar-se les probabilitats sobre on tocarà la Grossa. Encara que hi ha prop de 4.000 administracions a Espanya, no totes han repartit alegria amb aquests premis nadalencs.

Entre les més afortunades, es troba la madrilenya Doña Manolita que va repartir el tercer premi i part dels quatre cinquens de l’any passat. La Grossa va caure en 2007, i el segon i un cinquè en 2010. Una altra amb més de mig segle d’existència donant premis i alegries en el centre de Bilbao és Ormaechea amb més d’un centenar de premis Grossas repartits, amb una mitjana estadística de dos per any. I què dir de la Bruixa D’or que en 2014 va donar tres cinquens premis i una cambra.

En totes elles el nombre de dècims venuts és considerable pel que les probabilitats que toque algun dels premis del sorteig nadalenc, són molt altes.

Però al volum de vendes se li uneix també la sort de determinades administracions que escalen llocs per a situar-se entre les top en premis atorgats. Entre elles s’ha posicionat Loteria Castillo a Alaquàs (València) que, sent la més jove i amb menor volum de vendes, ha repartit sis grossas en els últims sis anys. Entre ells la Grossa en 2012, un cinquè en 2011 i 2013, el tercer premi en 2015 i un cinquè i segon en 2016.