Acuchillan con seis navajazos a un hombre tras discutir en un bar de Valencia
29-09-2020 Imagen de archivo de una SAMU COMUNIDAD VALENCIANA ESPAÑA EUROPA ALICANTE SOCIEDAD CICU

Una discussió a la terrassa d’un bar de València va acabar anit en baralla. Un home de 51 anys, veí de Xirivella, va resultar ferit amb una arma blanca en rebre sis navajazos. La Policia Local va detenir al presumpte agressor, un home de 54 anys d’origen gal.

La baralla va tenir lloc a la terrassa d’un bar de l’avinguda del Cid sobre les 22.30 hores. Segons ha informat el Centre d’Informació i Coordinació d’Urgències (CICU), fins al lloc dels fets es va enviar a agents de la unitat UCOS de la Policia Local de València; un Servei d’Ajuda Mèdica Urgent (SAMU) per a atendre el ferit; i una  ambulància de Suport Vital Bàsic (SVB).

Segons relata Las Provincias hi ha dos versions dels fets. D’una banda, la víctima va explicar que l’agressor estava molestant uns clients del bar. Aquest li va demanar que marxara de la terrassa però el detingut va reaccionar violentament i li va propinar fins a sis navajazos. No obstant això, l’agressor va confessar que la víctima li havia llançat una cadira durant la discussió i va usar l’arma com a mecanisme de defensa.

En qualsevol de les dues versions, el veí de Xirivella va requerir d’assistència sanitària. Presentava sis corts superficials en l’abdomen, el tòrax i un dels glutis. Després de les primeres capellans, l’home va ser traslladat a l’Hospital General de València. Malgrat haver-se quedat ingressat, la seua vida no corre perill.

Després de l’agressió, la Policia Local de València va localitzar al sospitós en la mateixa zona de l’avinguda del Cid. Els agents van procedir a la intervenció de l’arma i a la seua detenció.