Stranger

L’esdeveniment d’entreteniment Heroes Comic Con torna a València amb una segona edició que enguany tornarà a comptar amb un dels actors protagonistes de la ficció nord-americana ‘Stranger Things’.

Joe Keery, actor que dóna vida a Steve Harrington en la popular sèrie de Netflix, serà el convidat estrela de la Comic Con després d’haver obtingut el premi a millor repartiment en sèrie de drama en els Screen Actors Guild Awards (SAG).

Joe Keery en la sèrie ‘Stranger Things’.

Serà el dissabte 23 i diumenge 24 de febrer quan Keery assistisca a Fira València a signar autògrafs i fotografiar-se amb els fans. No obstant això, els qui desitgen acudir a l’esdeveniment hauran d’adquirir les corresponents entrades d’accés i tickets especials que ja estan a la venda en la pàgina web oficial.

Els preus seran iguals tant per al dissabte com per al diumenge oscil·lant entre els 25-35 euros en funció de si es desitja un autògraf o una fotografia amb l’actor. Les sessions de signatures tindran lloc d’11 a 12 hores, seguides per les de fotos (12.30-13.30) i la participació de Joe Keery en panells de preguntes i respostes oberts al públic assistent (14.00-14.45).

Los estrenos y novedades de Netflix del 2019

Microsoft creará el Netflix de los videojuegos