Presentación libreo fiestas de Sant Miquel LLíria

Un any més, l’activitat cultural es convertix en una part fonamental de la programació de la Fira i Festes de Sant Miquel, amb la inauguració de diferents exposicions d’artistes locals i la presentació de llibres. Estes activitats reivindiquen, de nou, el paper de les festes com a impulsores de la cultura.

La programació cultural s’ha posat en marxa,este dissabte, amb la presentació del llibre “Llíria: la gent i els costums” i amb la celebració de la segona edició de la Fira del Llibre, que ha convertit la plaça Major del municipi en un punt de referència per als amants de la lectura.

Al llarg de les festes patronals, es donaran a conèixer també altres publicacions editorials. El 21 de setembre, a les 19.30 hores, Josep Mª Jordán presentarà el seu llibre “El rumor de la fe. Un camino de búsqueda personal” a Ca la Vila. I el dia 27 de setembre, serà el torn de “30 mujeres fascinantes de la historia de Valencia” a càrrec de les seues autores Susana Gisbert i Marisa Alemany.

Pintura, escultura i fotografia: exposicions per a tots els públics
Per altra banda, l’activitat cultural de la Fira i Festes de Sant Miquel 2018 es completa amb un catàleg d’exposicions de diferents disciplines artístiques, entre les quals es troben la pintura, l’escultura i la fotografia.

L’artista Manuel Silvestre presenta l’exposició “Manuel Silvestre en Diálogo con Silvestre de Edeta”, una mostra en què l’autor fa una revisió de l’obra de Silvestre d’Edeta, Fill Predilecte de Llíria i pare de l’artista. Durant huit anys, Manuel Silvestre ha fet una anàlisi de l’obra de l’escultor per crear esta mostra que ret homenatge a son pare des d’un punt de vista completament diferent. L’exposició obri les seues portes el pròxim 19 de setembre, a Ca la Vila, i estarà oberta fins al 30 de setembre, en horari de 19 a 21 hores.

Altres de les exposicions que es podran visitar són la que se celebra amb motiu del XX aniversari de l’Escola de Dibuix i Pintura Weronika, des del 17 de setembre a l’edifici Multiusos; o la mostra “Les Casetes Noves: 65 anys”, un homenatge al naixement del barri del Pla de l’Arc que s’inaugura el dijous 20 de setembre, a les 19.00 hores, a la Tourist-Info de Llíria.

L’oferta cultural de les Festes de Sant Miquel 2018 es completa amb  l’acte donació del fons documental de Gómez d’Edeta a la ciutat de Llíria, que tindrà lloc el dilluns 24 de setembre, a les 19 hores.