Després del pregó que iniciava les festes, divendres passat 2 d’agost i les activitats previstes per a aqueixa nit, els ciutadans de Burjassot tindran l’oportunitat d’acompanyar a la Clavaria de Sant Roque 2019, en la primera setmana de festes, tant als tradicionals trasllats de la imatge del patró pels carrers de Burjassot com a les diferents nits musicals que han programat.

Així, el dijous dia 8 d’agost, a les 19.30 hores la imatge de Sant Roque eixirà de la Parròquia del Sagrat Cor de Jesús a coll dels Clavaris per a visitar les Falles Cristóbal Sorní – Maestro Fernando Martín i Espartero – Maestro Plasència. Aqueixa nit, el sant descansarà en la Parròquia de la Nativitat.

Després del trasllat, la nit musical començarà al voltant de les 23.30h amb l’actuació de l‘Orquestra Mòdena, en la Plaça de l’Ajuntament; una actuació patrocinada per la Clavaria. Música en directe i veus increïbles per a fer un repàs dels grans èxits musicals dels últims anys.

El divendres 9 d’agost, el penúltim trasllat de la imatge de Sant Roque començarà en la Parròquia La Nativitat, des d’on el patró eixirà per a visitar les Falles Mariano Benlliure – Acequia Tormos i Plaça del Pouet. Aqueixa nit, el trasllat conclourà amb l’entrada de la imatge en la Parròquia de San Miguel. A les 23.30h, en la Plaça del Pouet, es podrà gaudir d’una discomóvil, patrocinada també per la Clavaria Sant Roque 2019, per a donar la benvinguda al primer cap de setmana de festes amb la millor música actual.

L’últim dels trasllats de Sant Roque tindrà lloc el dissabte 10 d’agost quan la imatge del Sant vaja des de la Parròquia de San Miguel fins a la seua llar habitual, l’Ermita, passant abans per la Llar Sequera. La nit del dissabte, la música i l’espectacle vindran de la mà de Will Monster, una actuació que tindrà lloc a les 23.30h en la Plaça de l’Ajuntament. Aquesta actuació també està patrocinada per la Clavaria 2019.