Un aparatoso accidente de la EMT deja cuatro heridos junto al Cementerio General
Plano del siniestro entre el autobús de la EMT y el camión.

Un accident de trànsit entre un autobús de l’EMT i un camió ha deixat un total de quatre ferits a València. El sinistre s’ha produït a primera hora del matí en les proximitats del Cementeri General.

El xoc ha tingut lloc entre un autobús de la línia 99 de la Empresa Municipal de Transports i un xicotet camió frigorífic que circulava sense mercaderies. El vehicle públic es trobava fent el seu recorregut habitual amb viatgers a bord. Ha sigut al seu pas per el encreuament de l’avinguda Gaspar Aguilar i la plaça Santo Domingo Guzmán quan, per causes que no han transcendit, ha impactat contra el furgó.

La brutalitat del colp ha fet esclatar quasi la totalitat de les finestres del lateral esquerre de l’autobús de l’EMT. Com a conseqüència, quatre viatgers han resultat ferits amb corts provocades pels cristalls destrossats.

El sinistre ha obligat a mobilitzar a diverses dotacions de bombers i de la Policia Local de València. Aquests s’han encarregat de controlar el trànsit i estacionar els vehicles sinistrats al costat del Cementeri General per a no obstaculitzar les vies de trànsit i poder atendre les víctimes.

A més, també s’han desplaçat fins al lloc de l’accident efectius del 112 d’Emergències i diverses ambulàncies del SAMU. Segons han indicat, els ferits presentaven un quadre lleu amb pronòstic d’evolució favorable.