Trasllat de la Senyera a Mislata

Amb motiu de la celebració del Nou d’Octubre, l’Ajuntament de Mislata entregarà com cada any les seues Distincions Honorífiques, uns reconeixements que destaquen les actuacions més significatives de col·lectius o membres de la ciutadania de Mislata en diferents àmbits.

Les mencions s’entregaran en un acte institucional que se celebrarà en l’amfiteatre de Felipe Bellver. Serà l’alcalde, Carlos Fernández Bielsa, qui, després del seu discurs institucional, serà l’encarregat d’entregar les distincions a les persones i institucions guardonades enguany.

Este Nou d’Octubre rebran el reconeixement municipal l’Agrupació de Falles de Mislata, pel seu ferm treball i compromís per la preservació de les tradicions culturals valencianes. El Centre Integrat Públic de Formació Professional de Mislata, per demostrar una llarga trajectòria d’excel·lència educativa i la formació integral dels seus estudiants. Als Grups de Voluntariat Social de les Parròquies de La nostra Senyora dels Àngels, Sant Marcos i Sant Francesc d’Assís, pel seu inavaluable treball solidari. I Jesús Martínez Rubiejo, a títol pòstum, per la seua tasca voluntariosa, vertebradora de la participació ciutadana al llarg de tres dècades des de l’Agrupació Veïnal de Mislata.

Guardons de les Distincions Honorífiques

Després de finalitzar l’acte institucional, partirà la tradicional processó cívica de la Senyera. L’emblema de tots els valencians i valencianes recorrerà els principals carrers del centre de Mislata fins a arribar als jardins de Casa Sendra. Allí es realitzarà un acte d’homenatge protagonitzat per les comissions falleres de la ciutat.

Per a finalitzar la jornada, una espectacular mascletà de Pirotècnia del Mediterrani es llançarà i farà vibrar a totes les persones assistents. D’esta manera culminaran les celebracions del dia de tots els valencians i valencianes a Mislata.