L’Ajuntament de Torrent, a través d’IDEA’T i la Regidoria de Comerç, Ocupació i Mercats han organitzat activitats amb motiu del “Dia del Comerç Local”. Una iniciativa impulsada per la Direcció General de Comerç, Artesania i Consum de la Generalitat Valenciana i destinada a donar visibilitat al comerç local.

Una forma de posar en valor l’esforç que realitzen els comerciants dia rere dia per mantindre oberts els establiments i vives els nostres carrers. A més de la importància que té el comerç local en l’economia de la ciutat. Del 14 al 25 d’octubre, els veïns i comerciants de Torrent podran gaudir de sortejos, premis i esdeveniments.

Entre les activitats destacades es troba un sorteig de deu premis de 300 euros. Este concurs serà entre els clients que realitzen compres en els comerços locals participants des del 14 al 24 d’octubre. El sorteig tindrà lloc el 25 d’octubre, Dia del Comerç Local.

I Premis “Comerç de Torrent: Bones tendes i bona gent”

Una altra de les grans novetats és la “I Edició dels Premis «Comerç de Torrent: Bones Tendes i Bona Gent«, que reconeixerà la labor dels comerços locals en tres categories: Trajectòria comercial, innovació, responsabilitat social i sostenibilitat.

El lliurament d’estos guardons se celebrarà el 23 d’octubre, en un acte que comptarà amb la participació del monologuista valencià Óscar Tramoyeres.

Com a colofó, el 25 d’octubre, l’Associació de Comerciants i Servicis de Torrent (ACST) organitzarà la ja tradicional “Mostra Empresarial de Torrent”. Un esdeveniment on els comerços locals i altres negocis de la ciutat podran exhibir els seus productes i servicis, contribuint així a dinamitzar l’economia local.

La regidora de Comerç, Ocupació i Mercats, Sandra Fas, ha manifestat que “la celebració d’este dia té com a objectiu donar visibilitat al comerç local i posar en valor l’esforç que realitzen dia rere dia, per mantindre oberts els establiments i vives els nostres carrers. A més de la importància que té el comerç local en la contribució al dinamisme de l’economia i enfortint la posició de Torrent com a marca i referent a la comarca”.

“Convide a tots els comerciants a participar activament en estes activitats. Ressaltant la importància de la implicació d’un comerç local consolidat en la promoció i revitalització econòmica de la ciutat. Amb estes iniciatives, Torrent reafirma el seu compromís amb el xicotet comerç i reforça la seua aposta per un model econòmic basat en la proximitat, la innovació i la sostenibilitat”, ha emfatitzat la regidora.