Rajoy
El expresidente del gobierno, Mariano Rajoy, a su llegada a la oficina del registro de la propiedad en Santa Pola.

L’expresident del Govern Mariano Rajoy torna a la Comunitat Valenciana, concretament al municipi alacantí de Santa Pola on té la seua plaça com a registrador de la propietat.

Després de renunciar al seu escó en el Congrés dels Diputats el passat 15 de juny i abandonar definitivament la vida política, hui Rajoy arranca una nova etapa que va paralitzar fa prop de 30 anys per a involucrar-se en el Partit Popular.

L’exlíder de Gènova va prendre possessió de la plaça durant la passada jornada per a conèixer al personal amb el que treballarà, un equip format per set empleats. Segons Francisco Riquelme, registrador que ha estat ocupant interinament la plaça de Rajoy, l’expresident s’ha mostrat “encantat” amb el lloc de treball i és que assegura que “tenia ganes d’incorporar-se a la seua vida normal i privada”.

El mateix Riquelme ha explicat que Rajoy viurà a Santa Pola encara que “els caps de setmana haurà d’anar a la seua casa, com qualsevol funcionari” i ha assegurat que “es posarà al dia” ràpidament “perquè és una persona intel·ligent”.

El expresidente del Gobierno Mariano Rajoy, durante un paseo esta mañana por el paseo marítimo de Alicante.

El primer dia de Rajoy en el registre de Santa Pola

Igual que feia en el Palau de la Moncloa, l’expresident del Govern ha realitzat exercici a primera hora del matí pel passeig marítim d’Alacant, pròxim a l’hotel en el que s’allotja prop de la concorreguda platja del Postiguet, poc abans d’arrancar la seua jornada laboral.

A la seua arribada al registre, minuts abans de les 10 hores, Rajoy ha declarat davant els mitjans que reprèn la seua ocupació sense sentir-se “nerviós” i “després de molts anys dedicat a la vida política”. Durant l’entrada han sigut diversos veïns de la localitat alacantina els qui han rebut a Rajoy amb elogis i crits de “president, president!” assegurant a més estar alegres de la seua estada en el municipi.

Rajoy també ha volgut ser franc amb els periodistes remarcant que s’ha “retirat de la política” i que torna a “on estava” pel que “no hi ha molt més que dir”.

L’exlíder popular romandrà en el despatx fins a les 17 hores de la vesprada, moment en el qual finalitzarà l’horari d’atenció al públic en el registre de la propietat número 1 de Santa Pola.