Torrent ha posat fi a la seua Setmana Santa, declarada d’interès túrístic autòmic. Ho ha fet amb un dels actes més representatius a la Comunitat Valenciana, l’Econtre Gloriós.

Un acte que compta amb una figura única a Espanya, la Reina de l’Encontre i Ángel de Resurrecció, que enguany ha sigut representada per Cristina Peris González i ha lluït un vestit blanc amb parts en color granat amb una capa de 7 metres de llargària portada pels seus patges.

A les nou del matí, ha sigut acompanyada fins a la Parròquia de La nostra Senyora de Monte-Sión, d’on vuit germanors d’han iniciat el recorregut, mentre que les altres 10 ho han fet des de la Parròquia de l’Asssumpció Nostra Senyora fins als peus de la Torre. Allí, s’ha detingut per a anunciar la Resurrecció de Crist. Tot seguit, s’ha donat obertura a la Carxofa, han caigut els Al·leluies (xicotets papers de colors amb poemes) i els confrares han descobert el seu rostre en la gran festa de la Resurrecció de Jesucrist.

Emotiu moment ha sigut també la trobada de les imatges del Crist Ressuscitat i de la Verge de la Resurrecció, darrere de la qual es va la Reina, juntament amb les seues cambreres.

Els carrers s’han tornat a quedar xicotets per a albergar als visitants que s’han acostat a la capital de l’Horta Sud per a gaudir d’aquest moment tan especial, únic i singular en tota Espanya.