7 Televalencia reviu el certamen de bandes provincial

En apoyo a la cultura valenciana, retransmitimos las diferentes secciones que formaron parte del Certamen de bandas provincial

34

Este cap de setmana es va celebrar en el Palau de la Música de València el 41º certamen de bandes provincial organitzat per la Diputació de València.

7 Televalencia, en el seu suport a la cultura valenciana, retransmet les diferents seccions que van formar part de l’edició del 2017.

El dijous dia 18, a les 15.45 hores, els amants de la música podran gaudir en 7 Televalencia amb les interpretacions de la Secció Segona. En ella van participar SUAM de Sollana, SM La familiar de Benissanó, UM de la Pobla Llarga, AAM Santa Barbara de Piles i UM Santa María del Puig. Sent esta última la que va obtenir més puntuació per part del jurat i es va proclamar campiona.

Ja el divendres, dia 19, a les 16.15 hores a través del nostre canal en televisió podran delectar-se amb la Secció Primera. La UPM de Vallada, la SPM la Lira d’Alfarp i la SAM Picassent es van disputar el primer premi. La SAM Picassent es va alçar amb el guardó.

I ja finalment, per a poder escoltar a les participants en la Secció Especial, caldrà esperar al dissabte dia 20 a partir de les 22.00 hores. La SIUM de Tavernes de la Valldigna i la UM de Benaguasil van lluitar per ser les millors. Finalment, el jurat decisió que l’actuació d’UM de Benaguasil havia sigut la millor.

A més, 7 Televalencia va a dedicar un programa especial en Viu les Festes. Els representants de les agrupacions musicals de Benaguasil, Piccasent, El Puig, i Benimaclet han participat en un interessant espai on les bandes han sigut les protagonistes. Podràs veure-ho en el nostre canal de televisió el diumenge a les 21.30 hores.