Este cap de setmana es va celebrar en el Palau de la Música de València el 41º certamen de bandes provincial organitzat per la Diputació de València.

7 Televalencia, en el seu suport a la cultura valenciana, retransmet les diferents seccions que van formar part de l’edició del 2017.

El dijous dia 18, a les 15.45 hores, els amants de la música podran gaudir en 7 Televalencia amb les interpretacions de la Secció Segona. En ella van participar SUAM de Sollana, SM La familiar de Benissanó, UM de la Pobla Llarga, AAM Santa Barbara de Piles i UM Santa María del Puig. Sent esta última la que va obtenir més puntuació per part del jurat i es va proclamar campiona.

Ja el divendres, dia 19, a les 16.15 hores a través del nostre canal en televisió podran delectar-se amb la Secció Primera. La UPM de Vallada, la SPM la Lira d’Alfarp i la SAM Picassent es van disputar el primer premi. La SAM Picassent es va alçar amb el guardó.

I ja finalment, per a poder escoltar a les participants en la Secció Especial, caldrà esperar al dissabte dia 20 a partir de les 22.00 hores. La SIUM de Tavernes de la Valldigna i la UM de Benaguasil van lluitar per ser les millors. Finalment, el jurat decisió que l’actuació d’UM de Benaguasil havia sigut la millor.

A més, 7 Televalencia va a dedicar un programa especial en Viu les Festes. Els representants de les agrupacions musicals de Benaguasil, Piccasent, El Puig, i Benimaclet han participat en un interessant espai on les bandes han sigut les protagonistes. Podràs veure-ho en el nostre canal de televisió el diumenge a les 21.30 hores.