never

El Circuit Divina Pastora de Carreres Populars de València torna este diumenge 25 de febrer amb la carrera 5K Never Stop Running “Mai et rendisques”. Esta carrera és la segona prova de l’any del Circuit i compta amb un recorregut 5.000 metres, el més ràpid del calendari de carreres, que transcorreran per grans avingudes de la ciutat de València.

Els corredors amb dorsal preferent (A, B, C i D) seran els primers a eixir, a les 9 hores. A continuació, serà el torn de la resta de participants a les 9.04 hores i, finalment, a les 9.05 hores eixiran els inscrits en la modalitat de marxa a peu i marxa nòrdica. L’eixida s’efectuarà en l’Avinguda de França i els participants travessaran l’Avinguda del Port i el carrer Joan Verdeguer, entre d’altres. En este sentit, es recomana l’ús de transport públic, entre les 9 i les 12 hores.

La regidora d’Esports, Maite Girau, ha animat a totes i tots els valencians a participar en esta carrera en la forma que els siga més atractiva. “Córrer, marxar o caminar. Tot el món pot participar de manera activa en esta festa esportiva que celebrarem diumenge que ve”, ha afegit.

Les inscripcions per a la prova es mantindran obertes fins dijous a les 20 hores a través de la plataforma online www.deportevalencia.com/carreras o bé, -sols a les categories de marxa a peu, marxa nòrdica i proves infantils-, personant-se en el punt d’eixida el mateix dia de la carrera entre les 7.30 i les 8.55 hores.

En el cas dels corredors, les inscripcions estan limitades a un màxim de 2.000 dorsals, amb un cost de 2,55 euros cadascun. D’altra banda, els marxadors tenen un màxim de 1.000 dorsals, amb un preu d’1 euro per dorsal, el qual va destinat íntegrament a Fontilles Salut i Desenvolupament, entitat solidària del Circuit.

La jornada també tindrà activitats per als més xicotets com ara carreres infantils, en les quals els xiquets i xiquetes menors de 14 anys podran competir i començar el seu apropament al running. El cost de la inscripció en la categoria infantil és d’1 euro, destinat a l’entitat solidària esmentada anteriorment.