sanitas

Este dissabte 17 de desembre els carrers de València de nou s’ompliran de corredors per a disputar la sexta edició de la Sanitas Marca Running Sèries, el 10k homologat que, amb esta prova, posa fi al circuit nacional de la marca.

L’eixida i la meta de la carrera estaran situades en l’avinguda de Tarongers. L’eixida serà a les 9 del matí. Els participants recorreran 10 quilòmetres envoltats de tarongers i amb l’espectacular fons de la platja de la Malva-rosa. Llargues i àmplies avingudes, poques girades i un perfil pla que atrau cada any a corredors de tota Espanya.

La marca obtinguda pels participants en la prova serveix per a ser acreditada en la pròxima Sant Silvestre Vallecana, per la qual cosa molts corredors aprofiten per a lluitar pels millors caixons d’eixida en la mencionada prova popular.

A més, enguany, per primera vegada, els més menuts s’entrenen en esta festa de l’esport. L’esdeveniment comptarà amb carreres infantils i molt d’esport en família. De fet, València serà l’únic escenari del circuit Sanitas Marca Running Sèries en què debuten les carreres infantils i la zona d’activitats esportives Sport&Family.

La zona d’activitats Sport&Family tindrà el seu epicentre en els carrers veïns a la zona de l’eixida i meta de la carrera. A manera de gimcana, els xiquets de 2 a 16 anys podran disfrutar de 5 esports: bàsquet, futbol, tenis, rugbi i salt d’altura. Desafiaments adaptats a l’edat de cada xiquet i grans moments esportius. Totes les activitats de Sport&Family seran completament gratuïtes.

Les inscripcions estan obertes en http://www.sanitasmarcarunningseries.com/valencia-17-de-diciembre/

No faltes a l’última gran cita 10K de l’any a València! A pel millor temps!