‘És Possible’ tanca el Circuit Divina Pastora de Carreres Populars

Esta prova ha posat el punt final al Circuit Divina Pastora de Carreres Populars de la temporada en la ciutat de València.

'Es posible'

Els carrers dels barris de Benicalap i de Campanar han acollit la 17a edició de la Volta a Peu Solidària ‘És Posible’, en la que més de 4.000 participants han desafiat el fred d’esta època de l’any i el cronòmetre. Esta prova ha posat el punt final al Circuit Divina Pastora de Carreres Populars de la temporada en la ciutat de València.

Tots els participants han recorregut els 6.400 metres traçats per l’organització pel districte de Benicalap amb inici i final en el carrer Safor. Després de la trepidant eixida a les 9 del matí de tots els atletes i runners, la marxa a peu i un circuit adaptat per als més menuts també han tingut la seua quota de participació en esta carrera.

La  Volta a Peu Solidària ‘És posible’ ha celebrat la seua última edició, després de 17 anys coincidint amb el final del Circuit Divina Pastora de Carreres Populars de València. La Fundació Esportiva Municipal, juntament amb el Club esportiu ‘És posible’ han sigut els organitzadors d’esta marxa. Un euro de totes les inscripcions ha sigut destinat a l’associació sense ànim de lucre Avatcor, la missió de la qual és millorar l’estat físic i anímic de les persones que s’han sotmés a un trasplantament de cor.

Una part fonamental de l’èxit de la 13a edició del Circuit Divina Pastora de Carreres Populars de València és la labor de tots els voluntaris de la FDM. El seu treball és indispensable per a la satisfacció i comoditat de tots els participants al llarg de les deu proves de l’any.