silvia

Silvia Soler-Espinosa, cap de sèrie número 4 i principal raqueta de la ‘Armada espanyola’ en el BBVA Open Ciutat de València, es va imposar aquest dimecres a la també espanyola Nuria Parrizas en el torneig de tennis femení, que es disputa sobre la terra batuda del Club de Tennis València. La il·licitana va entrar en acció en la primera sessió del dia, amb la qual a més es tancava ja la primera ronda d’aquest torneig que està comptant amb bona entrada en cada jornada, acompanyades totes també de bon temps.

Va obrir el dia en la pista central del CTV la trobada entre Silvia Soler i Nuria Parrizas. Bon duel, que es va acabar adjudicant la tennista d’Elx per 6-3 i 6-2. “Les pistes estan bastant bé i jo m’he emcontrado bé. El debut sempre és complicat, però em quede contenta amb la victòria. Els meus objectiu és anar dia a dia i anar trobant el meu joc, el meu tennis, però sobretot estic centrada en cada partit”, va explicar Soler-Espinosa.

Respecte a aquest torneig ITF Pro Circuit 25.000$, Soler-Espinosa va comentar que tot està “molt bé, molt bonic. Enguany, el temps ens està acompanyant; el sol ací a València és fantàstic. L’organització ha fet un treball espectacular”.

Per la seua banda, Georgina-García Pérez (8) va aconseguir apuntar-se la trobada que li va enfrontar a la jugadora paraguaiana Monserrat González per 7-6(1) i 6-2. En el segon set, el partit es va haver de parar uns instants mentre els serveis mèdics van atendre a González. La tennista va pujar a la xarxa per a intentar salvar una bola, però en lliscar-se va arrossegar la mà i li va causar una ferida, que es va poder esmenar i continuar el partit.

Dues jugadores amb llicència del Club de Tennis València també van entrar en lliça durant la jornada. La hispà-veneçolana Andrea Gámiz es va imposar a la noruega Melanie Stokke per 6-1 i 6-2. Per la seua banda, la belga Marie Benoit va derrotar a Isabelle Wallace, jugadora del CTV, per 2-6, 7-6(2) i 6-0.

L’únic partit del quadre individual que no es va poder completar per lesió va ser el que va enfrontar a la francesa Tessah Adrianjafitrimo que va passar de ronda davant la txeca Anastasia Zarycka (6-3, 3-0).

En dobles, la parella formada per l’espanyola Cristina Bucsa i la russa Yana Sizikova va guanyar 6-4 i 6-0 a l’espanyola Yvonne Cavallé-Reimers i la brasilera Luisa Stefani. A més, Bogdan i Skamlova van guanyar a Fomina i Gorgodze per 6-3, 4-6 o 10-8.