Cels ennuvolats hui i pluja per a demà

Per a la resta de la setmana, ascens generalitzat de les temperatures fins als 28 graus del dissabte.

Quant al temps per a avui, cels ennuvolats durant tot el dia. Les temperatures aconseguiran els 24 graus de màxima i els 16 de mínima. La sensació de calor no serà molt alta però la de xafogor pot ser que siga alguna cosa intensa.

Per a demà pluges. Pluges, sobretot en les hores centrals del dia i descens generalitzat de les temperatures ja que dels 23 graus d’avui a mitjà, passem als 18 de matí, és a dir, cinc graus menys.

Mapa provincial. Ruixats en tot tot el territori i temperatures màximes de 27 graus a Alzira i a Ademús el termòmetre es pararà en els 18 graus. Les mínimes més baixes es registraran a l’interior.

Per a la resta de la setmana, ascens generalitzat de les temperatures fins als 28 graus del dissabte i el diumenge descens brusc de 5 graus. Les mínimes anirà dels 15 del dijous, passant pels 18 del divendres fins als 13 del diumenge. Intervals nuvolosos.

Quant al risc d’incendis, la província es troba en un nivell baix. Però davant qualsevol albirament, cridar al 112 que és el nombre del Centre d’Emergències de la Generalitat.