Després de l’estiu molts són els que desitgen adoptar un estil de vida saludable per a perdre els quilos que s’han guanyat durant les vacances. La cervesseta i les tapes en els quiosquets de la platja han fet que molts es relaxen i tot l’esforç que han posat per a mantenir la línia a l’hivern s’haja anat al trast.

Des de l’Institut de Nutrició Esportiva de València aconsellen fixar-se un repte, un objectiu que complir per a començar un pla nutricional per a perdre els quilos de més guanyats a l’estiu. D’aquesta manera serà més suportable l’esforç i el sacrifici que suposa privar-se temporalment d’alguns aliments.

Javier Guerrero, responsable de IND té clar que setembre és el mes “de la consciència” i molts són els que es proposen fer règim, però el simple fet de plantejar-li-ho no serveix. Cal seguir unes pautes i posar-se en mans d’un professional, que sabrà què tipus de dieta és la més adequada.

Però el que cal tenir en compte, segons el nutricionista és que “no existeixen les dietes miracle, ni l’aliment que et farà traure més abdominals”. Posar-se a dieta és una qüestió de força de voluntat i d’estar mentalitzats. Res més.