avapace

Torna la 4a edició de les 50 10K en 50 Hores de AVAPACE Corre 2017 amb el mateix esperit altruista que les edicions anteriors als Jardins del Túria. Els dies 2 ,3 i 4 de juny podràs disfrutar corrent amb i per Avapace .

En este 2017 es realitzarà en el Jardí del Túria, amb eixida i meta en les pistes de calfament del Estadi del Turia i la possibilitat de córrer en qualsevol dels 50 relleus de 10 Km que tindran lloc de forma ininterrompuda en el Circuit 5K.

Esta carrera consistix a córrer 50 carreres de 10 km en 50 hores, a un ritme de 6 min/km. Cada carrera de 10 K anirà encapçalada per un o més atletes del Club Atletisme Avapace Corre que espentaran un carro amb un alumne/a de l’Associació Valenciana d’Ajuda a la Paràlisi Cerebral (AVAPACE). Podràs triar trams de matí, vesprada, nit o matinada per a córrer amb i per AVAPACE ja que en tots els relleus estaran presents xavals d’esta organització valenciana corrent en les seues cadires de running. Els corredors tindran avituallament i dutxes en les instal·lacions municipals.

I tot açò amb una inscripció gratuïta a través de la pàgina web del Club Avapace Corre.