planes san valentin
Imagen de una pareja en la Albufera de Valencia/ Foto: Visit valencia

Aquestes pensant en plans per a celebrar un dels dies més assenyalats de l’any: el dia de Sant Valentín, dia dels enamorats?

L’amor ha de demostrar-se i celebrar-se tots els dies de l’any, però si eres dels quals aprofita aquesta data assenyalada per a fer un pla especial amb la teua parella, et proposem alguns plans originals perquè gaudis al màxim d’aquest dia.

La capital del Túria compta amb racons fantàstics on poder celebrar el dia dels enamorats.

PASSEIG ROMÀNTIC PER L’ALBUFERA 

primaveraAquest parc natural compta amb un dels capvespres més romàntics de la ciutat. Realitza un passeig amb vaixell per l’Albufera, i acaba gaudint d’aquest meravellós paisatge…aconseguiràs sorprendre la teua parella i guardar una instantània per a tota la vida.

GAUDEIX D’UN SPA I UNA NIT D’HOTEL

València compta amb una gran quantitat d’hotels en els quals poder relaxar-te amb la teua parella, gaudint d’una sessió de massatge o *spa en parella i d’una nit d’hotel romàntica.

MENJAR O SOPAR EN UN LLOC ESPECIAL

Foto: Facebook Voltereta, Bienvenido Bali

El menjar o el sopar romàntic no poden faltar en els plans. La capital del Túria compta amb un ampli ventall de restaurants i bars especials, en els quals podràs degustar menús de tota mena i adaptats a aquesta data tan assenyalada.

VESPRADA DE CINEMA O DE TEATRE

teatros y cines
Passar la vesprada en el teatre o al cinema és una altra de les opcions que et recomanem. Els cinemes i teatres de la ciutat ofereixen una gran varietat de sessions entre les quals no faltarà l’humor i l’amor.

PASSEIG AMB BICICLETA I PÍCNIC

Si eres dels quals gaudeix de l’esport en parella, una altra dels nostres suggeriments és que gaudis d’un passeig amb bicicleta per alguns dels meravellosos jardins amb els quals compta la ciutat. Per a posar la guinda en el pastís, prepara un Pícnic i gaudeix d’ell amb el teu enamorad@.