El regidor de Cultura Festiva, Pere Fuset va tindre que compareixer ahir per a explicar la pol·lèmica creada al voltant de l’enquesta que des de Junta Central Fallera va fer arriba a tota la comunitat festiva de la ciutat. Per a Fuset, el qüestionari tenia l’objectiu de saber com són, què volen i com pensen els fallers de base”

Però la controversia va apareixer quan alguns fallers varen criticar el contingut d’algunes de les preguntes que tractaven temes ideològics o preguntaven per la gestió de l’alcalde de València, Joan Ribó. Gil Manuel, coordinador del Pla Estratègic de les Falles ha eixit en defensa i ha afirmat que estes mateixes preguntes ja s’han realitzat en anys anteriors.

Per la seua banda, el regidor del PP Félix Crespo no veu amb bons ulls la gestió de Fuset al front del màxim òrgan faller de la ciutat i li ha recriminat que vol imposar un model de festa que ningú li ha demanat.

A pesar de tot, Pere Fuset ha tret pit  i ha assegurat que el món faller tenia ganes de ser preguntat i que la participació ha rondat el 99 per cent.