Fundación Valencia

La carrera organitzada per la Fundació València CF en col·laboració amb la Fundació Esportiva Municipal es troba dins del Circuit de Carreres Populars de València. El diumenge 28 de maig arriba la quinta prova del XIII Circuit Divina Pastora de Carreres Populars de València. La cita és amb la I Volta a Peu Fundació València CF.

La prova es desenrotllarà sobre un recorregut de 6.000 metres amb l’eixida situada en l’avinguda d’Aragó i l’arribada en la gespa de Mestalla. A partir de les 09:00h, els corredors disfrutaran de la primera edició d’esta carrera inserida dins del Circuit de Carreres Populars de València.

Les inscripcions romandran obertes fins al dijous 25 de maig a les 20:00 hores o complir la quota de 2.000 corredors.

És la segona vegada que una carrera del Circuit acaba en el cor del valencianisme després de la celebrada, amb motiu del 90 aniversari de l’entitat, per la XIII Volta a Peu “Es Posible”.

El València CF obrirà una de les grades laterals al públic per a veure l’arribada dels participants de l’esdeveniment però l’accés a la gespa estarà reservada per als corredors.

Dades pràctiques per a corredors

L’eixida de la carrera tindrà lloc en l’avinguda d’Aragó a l’altura del carrer Amadeo de Savoia i l’arribada estarà situada en el centre del camp del coliseu valencianista.

Els horaris de les eixides seran a les 9:00 hores per als corredors amb dorsal preferent A, B i C i a les 9:05 hores per a la resta de participants.

La retirada anticipada de dorsals tindrà lloc el divendres 26 de maig de 17:00 a 21:00 en el Complex Esportiu Cultural Petxina (Passeig Petxina, 42). També podran retirar-se el mateix diumenge 28 de 7:30 a 8:55h en l’avinguda Aragó encreuament amb Blasco Ibáñez. En el cas d’arreplegar el d’una altra persona, farà falta portar l’autorització firmada de la mateixa i fotocòpia del D.N.I.

La carrera disposa dels servicis als corredors habituals en el circuit, caixons d’eixida ordenats per ritmes de carrera; avituallament líquid en meta; assegurança d’accidents; servicis mèdics; enviament de SMS després de la carrera amb el temps oficial i real, lloc i mitjana per quilòmetre; classificacions en la web del Circuit després d’acabar la carrera; diploma commemoratiu en la web del Circuit; foto – reportatge d’eixida i meta i vídeo – reportatge d’eixida i meta.