marina

La Marina Beach Club, un dels millors complexos d’oci i gastronomia del litoral Mediterrani, presenta la seua nova temporada. Una programació que Vicent Llorens, director general del Consorci de la Marina Real de València, ha assegurat en una entrevista en 7 Televalencia que “deixa sense alè”.

Durant esta nova temporada el club acollirà una completa programació d’entreteniment amb actuacions en directe, concerts com el fenomen Operación Triunfo (15 de juny) i sessions de djs. El cantant Nicky Jam serà el primer a obrir la temporada, segons ha declarat Llorens.

La Marina Beach Club que ha experimentat un enlairament gastronòmic en els últims anys, podrà gaudir-se també de la mà del xef Sebastián Gros amb productes frescos i de temporada però sense acomiadar els plats tradicionals de la ciutat de València.

Amb una mitjana a l’any d’1 milió de visites, majoritàriament turistes nacionals i internacionals, el públic espera no perdre l’experiència de gaudir d’aquest local valencià.  Amb aquesta gran aposta, Marina Beach Club naix amb la vocació de celebrar la cultura valenciana i sorprendre al públic en un espai multiusos.

València albergarà la final del circuit de vela més cèlebre del món