La Confederació Empresarial d’Hostaleria i Turisme de la Comunitat Valenciana (CONHOSTUR) i la Federació Empresarial d’Hostaleria de València(FEHV) amb la col·laboració de Turisme Comunitat Valenciana han publicat una nova edició del “Catàleg d’Hivern”.

Es tracta d’una guia online que recopila un centenar de menús nadalencs per a menjars i sopars d’empresa de 29 restaurants de València capital i localitats de la província com Paiporta, Nàquera, Beniparell, Cullera o Daimús.

El catàleg d’hivern, que enguany aconsegueix la seua novena edició, es pot consultar i descarregar en aquest enllaç i a través de les xarxes socials de l’entitat. Esta guia s’ha convertit en tot un clàssic d’estes dates i en una referència per a milers d’usuaris que, al llarg del mes de desembre, s’encarreguen d’organitzar menjars i sopars i tenen pensat eixir a celebrar el Nadal en restaurants valencians.

Entre els plats més populars, amb preus de 13,95 a 95 euros en el cas de menús de Nit de cap d’any, es troben destaquen l’arròs del senyoret amb sépia, llagostins i peix de roca, un corder farcit de poma amb crema de castanyes i creïlles al romer o, com no, la paella valenciana.

La iniciativa forma part de les accions conjuntes de promoció gastronòmica que s’estan desenvolupant durant tot l’any en el marc del conveni entre CONHOSTUR i Turisme Comunitat Valenciana.

LLISTAT DELS 29 RESTAURANTS

 1. Valencia Muviment
 2. Rte. Puerta del Mar
 3. Los Gómez Taberna
 4. Restaurante L’Encís
 5. Tapería Hispania Hernán Cortés
 6. Restaurante Ameyal
 7. Casel·la Restaurante
 8. La Blasca
 9. La Taberna Valencia
 10. Carisma Coffee
 11. Buffet Libre Frescco Al Mar
 12. Restaurante El Trompo
 13. Restaurante La Marcelina
 14. Bar Restaurante Misitio
 15. El Camarote & The Roof
 16. Restaurante La Cuna del Bou
 17. Come & Calla
 18. Restaurante Félix
 19. Tarpería Hispania Cortes Valencianas
 20. La Ferrera
 21. Restaurante Nou Racó
 22. Restaurante El Rek
 23. Arrocería Alquería Hispania Beniparrell
 24. Arrocería Hispania Masía de las Estrellas (Paiporta)
 25. Tentadero La Paz (Náquera)
 26. Hotel Cullera Holiday (Cullera)
 27. La Mar Salà (Cullera)
 28. Restaurante Casa Manolo (Daimús)
 29. Daily Gastrobar (Daimús)