25N | Valencia sale a la calle para erradicar la violencia machista: horarios y recorridos de la protestas

Aquest dijous una marea habitada prendrà els carrers de tota Espanya amb motiu del 25-N. La ciutat de València no serà una excepció. Hui centenars de persones reivindicaran l’erradicació de qualsevol tipus de violència masclista amb motiu del Dia Internacional de l’Eliminació de la Violència contra la Dona.

La manifestació, organitzada i dirigida per el Moviment Feminista de Valènciacomençarà a les 19.00 hores en Porta de la Mar. Durant el seu transcurs, travessarà les carrers de Colón, Xátiva i Marquès de Sotelo. La seua parada final serà la Plaça de l’Ajuntament.

Al capdavant de la protesta aniran víctimes de la violència masclista seguides per dones amb discapacitat. A continuació hi haurà tres columnes de ciutadanes amb cartells reivindicatius per les 68 dones assassinades en 2021. Al final de la mobilització, estaran situades diferents associacions feministes i els grups mixtos.

Recorregut de la marxa del 25-N en el centre de València.

MOBILITZACIÓ NOCTURNA EN BENIMACLET

Una altra concentració que es produirà aquest 25-N tindrà lloc en el barri valencià de Benimaclet. Amb el lema ‘Si un dia no torne, cremeu-ho tot‘, el Moviment Feminista de València eixirà al carrer en horari nocturn per a denunciar les múltiples violències sistemàtiques que pateixen les dones.

L’acte arrancarà a les 21.00 hores junta a les pistes esportives de Vicent Saragossà. Allí tindrà lloc un taller de pancartes que precedirà a la marxa programada per a començar a les 22.00 hores.