Así son los nuevos autobuses de la EMT que recorrerán Valencia

Un accident de trànsit entre un autobús de de la EMT i un cotxe ha deixat una desena de persones ferides a València. Segons la Policia Local de València i el Centre d’Informació i Coordinació d’Urgències, s’han comptabilitzat 16 ferits de 15 i 80 anys.

El succés es va produir aquest dijous a la vesprada sobre les 16.40 hores en la confluència del pont d’Aragó i l’Avinguda de Jacinto Benavente. L’incident el va causar la frenada del conductor de l’autobús per a evitar col·lidir contra un cotxe. A conseqüència d’això, el cristall de la lluna es va trencar i 16 passatgers de la línia 92 van patir ferides lleus.

Després de rebre l’avís de l’accident, el CICU va mobilitzar tres unitats de SVB i una ambulància convencional TNA per a atendre els ferits. A més, va acudir la Policia Local de València per a auxiliar a les víctimes, regular el trànsit i realitzar les diligències de l’accident de circulació.

Tal com indica el diari Les Províncies, fonts sanitàries van anunciar que set de les 16 persones ferides van ser traslladades al Hospital Clínic i La Fe. D’altra banda, la resta de persones van ser ateses en el mateix lloc del succés.

Els serveis sanitaris van assistir a vuit dones de 15 i 80 anys que presentaven cervicalgia i contusions. A més es va atendre un senyor de 86 anys per una contusió.