nocturna

La 15K Nocturna València Banc Mediolanum dóna el tret de sortida i ha obert les seves inscripcions aquest dimarts 16 de gener. L’organització d’una de les grans proves de València Ciutat del Running, a càrrec de la Fundació València Club d’Atletisme de la Comunitat Valenciana, després de confirmar la celebració de la carrera per dissabte que ve 2 de juny, a partir de les 22:30 hores.

Coincidint amb l’obertura d’inscripcions per a l’espectacular carrera nocturna de la ciutat de València, l’organització posa a la venda els primers 2.000 dorsals a un preu promocional de 12 euros, de manera que els més ràpids a fer-se amb la seva inscripció podran gaudir del millor preu en la compra del seu dorsal a la web oficial.

Quan s’hagi realitzat aquest primer miler de registres per a la prova de 15.000 metres homologada per la RFEA, els preus de la inscripció se situaran en 15 euros fins al 30 d’abril, quan es produirà l’únic canvi en el tram de venda. A partir de l’1 i fins al 27 de maig, els dorsals se situaran en els 18 euros i estaran disponibles fins a la setmana de la prova o fins a esgotar les inscripcions.

  • Primers 2.000 dorsals 12€
  • Després d’esgotar els 2.000 primers, fins al 30 d’abril 15€
  • De l’1 al 27 de maig* 18€

*A partir del 25 de maig, les inscripcions quedaran supeditades a la disponibilitat de les mateixes

De manera paral·lela a la venda de dorsals per la 15K Nocturna València Banc Mediolanum, la prova també realitza una labor social com és el compromís amb una entitat solidària. El corredor que ho desitgi podrà realitzar una aportació de 2 euros extra al moment de la seva inscripció, que aniran destinats íntegrament a Creu Vermella, entitat benèfica de la prova.