mediolanum

La 15k Nocturna València Banc Mediolanum ja ha iniciat el seu compte arrere per a la seua cinquena edició que se celebrarà el proximo 10 de juny de 2017.

La V edició de la 15 K Nocturna es va presentar dilluns passat 5 de juny amb la presència de la regidora d’Esports, Maite Girau; el president del CA València Esports, Rafael Blanquer; el president de la Fundació València Club d’Atletisme de la Comunitat Valenciana, Rafael Blanquer Ángel; i el director territorial de València del Banc Mediolanum, Ximo Maldonado.

La regidora d’Esports, Maite Girau, ha subratllat la singularitat d’aquesta prova, tant pel seu recorregut com el seu horari, i ha assegurat que des de l’Ajuntament ja està organitzada l’activació de tots els mecanismes precisos per al bon desenvolupament de la prova, amb tota la seguretat tant per a la ciutadania com per als participants.

Per a facilitar la convivència amb el ritme de la ciutat la prova ha canviat el seu inici a les 22:30 hores i repeteix el circuit de l’edició anterior, amb eixida des de l’avinguda del Port, com es ve fent des de la primera edició, travessant el Passeig de l’Albereda, Torres de Serrano, Pont de Fusta, plaça de Tetuán, carrers de la Pau i de Sant Vicent fins a la plaça de l’Ajuntament. Des d’ací continuarà pel carrer de les Barques, Colón, Plaza de Bous, Gran Via Marquès del Turia, i volta cap al carrer Jacinto Benavente, per a aconseguir el Pont de Monteolivete, l’avinguda de França i el carrer Menorca. L’arc de meta estarà situat a l’altura de l’Embull 2 del Port de València, al costat de l’Edifici del Rellotge.

A més per a aquesta edició s’ha disposat un concurs d’animacions, que explica ja amb la participació de sis comissions falleres que es disposaran en diversos punts del recorregut per a encoratjar als corredors fins a la meta.

Aquesta prova, que està organitzada per la Fundació València Club d’Atletisme de la Comunitat Valenciana i que compta amb la col·laboració de la Fundació Esportiva Municipal de València, compte ja amb més de 10.000 inscrits, dels quals més d’un 30% del cens són dones, consolidant-se així com una de les grans cites atlètiques de la ciutat.