Bellén Monumental Xàtiva

La campanya de Nadal i Reis s’ha saldat amb un total de 105.751 visites al Betlem Monumental de l’Albereda. Una xifra valorada molt positivament per part de l’equip de govern, que remarca la importància d’aquesta atracció com una eina clau de dinamització econòmica i turística.

Des que es va inaugurar el passat dia 15 de desembre fins al seu tancament ahir 6 de gener, moltes han sigut les cues per visitar els vora 1.600m2 d’instal·lació que recrea diferents espais dins d’un mateix escenari al voltant del pessebre. Un Betlem Monumental que ha estat obert 23 dies i que ha rebut una mitjana de 4.598 visites diàries.

La regidora de Parcs i Jardins, Pilar Gimeno, ha valorat molt positivament aquestes dades. «Considere que el Betlem ha acomplit amb escreix el seu objectiu principal que és el de dinamitzar l’activitat a la ciutat, tant turística com comercial, i ha portat a Xàtiva un gran nombre de visitants. Aquest any s’ha invertit en millorar l’accessibilitat a la instal·lació i facilitar la visita a tots els públics, especialment a les persones amb diversitat funcional. Una millora que ha estat possible gràcies a la col·locació de sol de seguretat en gran part de la instal·lació.», ha apuntat Gimeno.

De la mateixa manera, els visitants també han valorat positivament el canvi de terra i totes les activitats organitzades al voltant del Betlem que han fet que cada dia fora dia de festa a la ciutat.

Rebaixes 2019: com aconseguir els millors descomptes