rebajas

Acaben les festes nadalenques i les rebaixes donen el tret d’eixida en tota Espanya. Són moltes les companyies que durant aquests últims dies han aprofitat l’alt consum del Nadal per a oferir descomptes amb els que atraure la clientela encara que no és fins hui quan oficialment es dóna per iniciat el període de rebaixes que es prolongarà fins a finals de febrer.

Segons la Confederació Espanyola de Comerç (CEC) les promocions que han hagut durant la campanya de Nadal tindran un impacte “negatiu” en les rebaixes de gener encara que malgrat això este 2019 es preveu un creixement de vendes del 3% sent una campanya “enormement important” per al xicotet comerç perquè en algunes signatures facturen fins al 40% de l’any.

Este període de compres és un bon moment per a equipar-se cara al pròxim hivern però no cal perdre el nord amb les ofertes i és que al final les rebaixes poden eixir més cares del que un esperava. Per això hi ha alguns consells clau que no han d’oblidar-se a l’hora de comprar per a aconseguir els millors descomptes:

1. Fes una llista

Tindre clar el que necessites o vols comprar ajuda molt a no adquirir coses innecessàries. A més d’estalviar diners també rendibilitzaràs el temps i és que les compres seran molt més ràpides en anar directe al gra. En eixa llista selecciona els productes que necessites sí o sí i deixa aquells més prescindibles per al final ja que amb el període de segones i terceres rebaixes encara podràs estalviar més.

2. Fixa un pressupost

Amb una llista elaborada és molt més fàcil conèixer quina serà la despesa que tindràs durant el període de rebaixes, d’aquesta manera seràs tu qui marque el que vulgues gastar i estalviar ajustant-te fidelment a la teua situació personal sense arriscar la teua economia.

3. Inverteix en bàsics

El període de rebaixes és un bon moment per a equipar-se cara a la pròxima temporada de fred. Adquirir jerséis, pantalons, vestits o chaquetones de tonalitats i estils bàsics ajudaran a confeccionar un armari que podria durar anys sense passar de moda. Si a més aprofites cada període de rebaixes per a comprar una peça de qualitat, a poc a poc aconseguiràs traure més partit a la moda.

4. Compara preus

Si el que cerques és una peça o producte que pots adquirir igual en diferents establiments no et conformes amb el preu. Mirar i comparar d’una marca a una altra mai està de més i encara que pot portar-te una mica més de temps al final la teua butxaca ho agrairà. A més, si la diferència de preu és significativa sempre podràs donar-te un xicotet capritx amb alguna altra cosa de rebaixes o bé guardar-ho per al pròxim període de descomptes.

5. Aplicar la regla d’or

A vegades adquirim peces i invertim en aparells tecnològics que després o bé es queden en el fons d’armari o mai arriben a eixir de la caixa de compra. Per aqueix motiu abans de comprar és essencial aplicar una regla d’or que ens donarà la resposta definitiva: ho utilitzaré? Si la resposta és un clar sí que avance amb això però si hi ha dubtes el millor és meditar-ho bé i fer-nos una segona pregunta: compraria això si no estiguera rebaixat? Si la resposta és un no estalviaràs diners i la teua economia ho agrairà.

Los cinco requisitos que debes cumplir para trabajar en rebajas