Nuevo Centro se suma un any més a la iniciativa ‘La Hora del Planeta’

La gran superfície mantindrà apagades les seues llums aquesta nit de 20.30 a 21:30h per a reivindicar un major compromís amb el medi ambient.

Hui Nuevo Centro apagarà de 20.30 a 21:30h la il·luminació de la seua façana, sumant-se així a la iniciativa “L’Hora del Planeta” en defensa del medi ambient i per a construir un futur sostenible.

L’Hora del Planeta” està promoguda per WWF (World Wildlife Fund) i pretén conscienciar a la societat sobre el canvi climàtic, com un gest sobre la importància de l’estalvi i l’eficiència en l’ús de l’energia.

I és que el canvi climàtic és una realitat irrefutable i a la qual cal prestar tota l’atenció possible. Els últims anys han sigut els més calorosos de la història, sent 2016 el més càlid des de 1880.

Això es nota sobretot en regions com l’Àrtic, on el procés de desglaç porta dècades accelerant-se a velocitats endiablades. Però els seus efectes ja es noten també ací, amb cada vegada més temporals i períodes de sequera. Per això sembla total que un gran nombre d’entitats se sumen a aquest gest i ens facen reflexionar sobre el que nosaltres podem fer per a reduir aquests efectes.

El Centre Comercial Nuevo Centro es bolca amb les Falles