Eibar

El duel davant l’Eibar adquireix primacia. La victòria davant el Getafe augmenta la transcendència de la trobada del pròxim divendres en les instal·lacions de l’Estadi Ciutat de València. La plantilla va reprendre el treball setmanal en la jornada del dilluns i és que no hi ha concessions en una setmana de curta durada.

El tècnic Paco López està immers en els preparatius de la cita de lliga. Les qüestions tàctiques segueixen prioritzant l’atenció en les jornades de treball, l’entrenador pretén que el bloc blaugrana tinga un distintiu que li acredite i caracteritze sobre el verd. Paco López no ha dubtat a encoratjar als seus, quan les decisions adoptades eren les correctes, i a parar els entrenaments per a establir consignes.

Postigo i Chema no s’han exercitat amb el col·lectiu en la segona jornada de l’actual setmana. Postigo es recupera d’un edema que li manté en les últimes setmanes fora del verd. Chema, que es va retirar en l’escalfament del duel davant el Getafe, ha realitzat un treball específic de recuperació. Les proves mèdiques efectuades dictaminen que el zaguero presenta un edema en l’adductor major de la cama esquerra.