Marina Civera i Sara Larrazábal són les Falleres Majors de 2019

Les màximes representants de les festes josefines pertanyen a les falles Barri de Sant José i José Maria Bayarri, respectivament.

La senyoreta Marina Civera, de la Comissió Barri de Sant José, s’ha convertit en Fallera Major de València 2019. Les falles infantils també tenen a la seua màxima representant, la xiqueta Sara Larrazábal, de la Falla José Maria Bayarri.

L’Ajuntament de València obria les seues portes per a procedir a l’esperat acte de la telefonada telefònica de l’alcalde del Cap i Casal, Joan Ribó, a les, ara ja, triades màximes representants de les festes josefines de 2019. Sens dubte, un dels moments més esperats per al sector faller i de més nervis per a les aspirants, que esperaven a casa, al costat dels més reunits, aquest moment.

Proclamació de les Falleres Majors

L’acte de la proclamació de les noves representants de les festes falleres tindrà lloc aquest dijous 11 d’octubre en el mateix Ajuntament de València; un esdeveniment que podrà seguir-se en 7 Televalencia.

Acte en el qual Rocío Gil i Daniela Gómez donaran el relleu a les falleres de 2019, després d’un any ple d’emocions i amb un somni complit.