Què startups valencianes han conquistat a les celebrities?

Leonardo Di Caprio, Letizia Ortíz o Álvaro Morata són alguns dels rostres que ja s'han decantat per empreses impulsades per Juan Roig.

36
startups

Lanzadera, l’acceleradora d’empreses impulsada per Juan Roig, continua el seu impuls a startups que ja han aconseguit conquistar a moltes celebrities nacionals com Amaia Salamanca o Pilar Rubio però també internacionals de la talla de Leonardo Di Caprio i fins i tot a membres de famílies reals com és el cas de Letizia Ortíz.

Boonper y Leonardo Dicrapio - Lanzadera - Startups y famosos

1. Leonardo Dicaprio & Boonper

Boonper és la marca que ha reinventat els mocasines creant models que compten amb un estil casual per a ocasions informals. La fabricació d’aquests mocasines es realitza 100% a Espanya, concretament és els seus tallers d’Almansa, a Castella-la Manxa, una localitat referent en la fabricació de calçat, i les pells provenen d’Itàlia. La seua filosofia és la realització d’edicions limitades, algunes fins i tot de 10 o 20 parells, amb la finalitat de promoure l’exclusivitat a un preu raonable.

Acrata y Amaia Salamanca- Lanzadera - Startups y famosos

2. Ácrata & Amaia Salamanca

Ácrata és una marca de marroquineria artesanal, que compta amb materials d’alta qualitat, i dissenys innovadors basats en l’estètica arquitectònica. Els seus dissenys innovadors ja han aconseguit conquistar a Amaia Salamanca.

Víctor Gimeno, director de la marca i graduat en Disseny de Moda va decidir crear ÀCRATA, per a trencar amb el que s’estableix. Aposta per la qualitat, pel disseny handmade i per l’exclusivitat. Les seues bosses, fabricats a Espanya són xicotetes obres d’art amb patrons arquitectònics, com a senyal d’identitat de la signatura.

Pilar Rubio y VINT Lanzadera - Startups y famosos

3. VINT & Pilar Rubio

Vint és la startup especialitzada en moda de bany per a dona, estan confeccionades de manera artesanal donant una gran importància als detalls que més potència la bellesa de la dona, esta marca és sinònim d’exclusivitat i originalitat, compten amb uns dissenys únics i colors vibrants basats en la naturalesa, el mar i unes vacances idíl·liques. Totes les col·leccions estan confeccionades amb un nombre limitat de peces confeccionades i pintades a mà a Espanya.

Aquests valors que transmeten la marca ha propiciat que Vint s’haja convertit en una de les marques favorites de Pilar Rubio.

Flamingueo y Paz Padilla - Lanzadera - Startups y famosos

4. Flamingueo & Paz Padilla

Flamingueo és la marca que dissenya i comercialitza productes de postureo a través d’internet. Com diu el seu lema “We empower fun and photos” els productes de Flamingueo generen moments de diversió ideals per a fer-se fotos per a xarxes socials. D’esta forma, els seus clients es converteixen en micro influencers.

L’empresa va començar gràcies a que van saber captar una tendència de mercat, que estava present en països com Estats Units o Austràlia, i la van importar a Espanya, a més aconseguint ràpidament situar-se com un dels productes més demandats durant l’estiu.

Dustin y Respop - Lanzadera - Startups y famosos

5. Respop & Dustin (Stranger Things)

Respop és la plataforma social amb la que podràs xatejar amb gent que té els mateixos gustos de sèries i pel·lícules.

Esta idea va sorgir sobre la base de que els fundadors van veure una necessitat dels fans de diferents sèries ja que cada vegada és menys comuna trobar persones que vegen els mateixos continguts. Les sèries cada vegada estan més fragmentades pel que cada vegada hi ha una major complicació que els familiars i amics vegen les mateixes sèries que tu.

Respop intenta que els usuaris se senten una miqueta menys aïllats amb un sistema de xats amb el qual conèixer persones amb gustos similars. Esta app et permet triar un tema de discussió en funció de l’última sèrie o pel·lícula que t’ha apassionat i, a mesura que passen les hores, els usuaris col·leccionen poals de roses i poden iniciar cada vegada més converses.

Patasbox y Anna Simón - Lanzadera - Startups y famosos

6. Patasbox & Anna Simón

És projecte creat per Aida i Cristina, amants dels animals que estaven veient el nombre de mascotes abandonades a Espanya van decidir intentar canviar això. El seu principal objectiu és ajudar les protectores a conscienciar a la gent del no abandó de les mascotes i d’altra banda aportar-los una ajuda econòmica. Per a aconseguir això han creat Pataxbox un concepte que mescla diversió, qualitat i solidaritat en una subscripció mensual molt original en la qual ofereixen productes orgànics i premium valorats en més de 40€ , on el 20% de les subscripcions van destinades a mascotes desprotegides, protectores i associacions.

Esta idea innovadora al costat del seu compromís social ha propiciat l’obtenció de subscriptors VIP com Anna Simon i Vanessa Romero.

David Bisbal y Mufubufu - Lanzadera - Startups y famosos

7. Mufubufu & David Bisbal

La idea li va sorgir a Lucía Garrido, volia regalar-li alguna cosa especial a la seua mare amb motiu del seu aniversari en una etapa complicada per a ella. Sense molts recursos econòmics, però tènia la idea de donar amb alguna cosa creativa i original, va recordar anècdotes i històries reals amb les quals la seua mare les entretenia a ella i a la seua germana durant la infància, i es va posar a fer il·lustracions sobre la seua vida i aficions i quan es va adonar tènia una pel·lícula de dibuixos animats que resumia la seua vida i la seua personalitat. Com no podia ser d’una altra manera, la seua mare es va emocionar amb el regal i a força d’ensenyar-li-ho a tots els coneguts van arribar els primers encàrrecs.

Així va nàixer Mufubufu una plataforma online que permet dissenyar vídeos d’animació a mesura per a regalar. “Es tracta d’un detall molt personal, ja que en cadascun dels nostres vídeos incloem trets de la personalitat i anècdotes reals sobre els protagonistes. Cadascuna de les nostres animacions és diferent i única i estan fetes a mesura de cadascun dels nostres clients, la qual cosa ens distingeix dins d’aquest sector”.

Leticia Ortíz y el Mito de Gea - Lanzadera - Startups y famosos

8. El Mito De Gea & Letizia Ortíz

El Mito de Gea és la startup de joieria que combina el mestratge artesanal amb el disseny d’avantguarda. Tot això elaborat amb matèries de primera qualitat. Esta diferenciació ha provocat que en l’actualitat s’hagen guanyat un buit en el sector de la moda tant nacional com internacional, l’èxit de la marca també resideix en la grandària de les peces, totes elles en versió XXL. Dins de la marca hi ha diverses línies, des de les peces més femenines fins les quals prenen com a referent el punk més chic. Esta startup ha aconseguit clients VIP com la Reina Letizia i han realitzat col·laboracions amb diferents dissenyadors en les passarel·les de Miami i Mercedes Benz Fahion Week de Madrid.

Ribags y Mario Casas - Lanzadera - Startups y famosos

9. Ribags & Mario Casas

Ribags és la marca de motxilles fabricades artesanalment a València. Van dirigides als amants del viatge que valoren la qualitat, el disseny i el saber fer tradicional. “Ribags és un viatge a l’artesania i al disseny. Peces úniques, pell natural de boví d’alta qualitat i un relat d’aventures en cada exemplar”.

La idea li va sorgir a David, fill d’una família fabricadora de sofàs de València, que observe a un treballador de Romania amb una motxilla tira a mà, confeccionada per ell mateix per a transportar les seues eines de tapisseria. En provar-li-la resultava pràctica, bonica i molt còmoda, convertint-se d’un projecte d’un projecte causal a un estil de vida.

La marca va realitzar una col·laboració en la pel·lícula de “El bar” d’Álex de la Iglesia i més tard es va veure a Mario Casas i a Berta Vázquez gaudint d’un passeig amb una Ribags.

Singularu y paula Echevarria - Lanzadera - Startups y famosos

10. Singularu & Paula Echevarría

Singularu és una joyeria online que permet personalitzar-les i observar el resultat final de la peça al mateix moment, compten amb un gran equip que treballa darrere de cada procés, proveïdors i fabricants professionals, i materials d’alta qualitat, com són la Plata de Llei, l’Or de 9 kilates i les pedres precioses i semipreciosas.

Una client fidel de la marca és Paula Echevarría, que es va fer un collaret personalitzat de la seua filla Daniela.

Sepiia y Alvaro morató - Lanzadera - Startups y famosos

11. Sepiia & Álvaro Morata

Sepiia és una marca de moda que es caracteritza per repel·lir les taques, ser transpirables, elàstics i sense marques de suor. Esta tecnologia l’obtenen gràcies a les fibres que formen el teixit, les quals estan compostes per milers de nano-partícules de plata que actuen contra els bacteris que causen la mala olor.

Alvaro Morata que va ser dels primers clients de la línia de camises blaves, una peça que permet un ús formal i informal gràcies al seu disseny elegant i comoditat, característica pròpia de tots els seus productes.

Marina de Empresas: tres años de apoyo a emprendedores valencianos