La dura situació de Teo obliga als seus familiars a presentar una denúncia

El veí de Torís de 34 anys ha patit una altra crisi respiratòria i es troba de nou en ingressat en l'Hospital de Manises.

Teo Rodríguez

Els familiars de Teófilo Rodríguez han denunciat a l’Hospital i a la Conselleria de Sanitat en haver sigut donat d’alta abans d’hora, i no poder oferir-li de nou un llit en l’hospital on estava ingressat.

Débora, la germana de Teo ha indicat que anit van ser al jutjat de guàrdia de València a denunciar el “risc” que ha patit el seu germà durant el trasllat i el tracte que ha rebut en el centre sanitari.

El jove de 34 anys va eixir ahir al matí de l’Hospital de Manises després de romandre una setmana hospitalitzat i va ser portat en un camió de mudances fins a Torís, on resideix, però no va poder accedir al seu domicili perquè va ser traslladat en el llit de l’hospital al no trobar-se una llitera que aguantara el seu pes.

Després de romandre diverses hores a l’interior del camió i negar-se la seua família al fet que ho deixaren en el poliesportiu municipal de Torís, finalment va ser portat a la sala d’espera de Pediatria del centre de salut.

Unes hores després va començar a sentir-se malament, li va baixar la saturació i va tornar a patir una insuficiència respiratòria, per la qual cosa un metge va ordenar l’hospitalització de nou.

El pacient fins a fa dos mesos podia caminar i vivia solament, però se li va començar a unflar el cos i va deixar de caminar, segons els seus familiars, que han indicat que des de llavors ha sigut portat a l’hospital en quatre ocasions.

El dimarts de la passada setmana va ingressar amb una insuficiència respiratòria per la qual va requerir oxígen i encara que va ser donat d’alta l’endemà passat, davant la negativa de la família pel seu delicat estat de salut i al no trobar un mitjà de transport que ho poguera portar a la seua casa va romandre en el centre fins a ahir.