Els carrers i places de l’Eliana es tornen a omplir d’art

Público de todas las edades han disfrutado y conocido las diferentes disciplinas artísticas con la tercera Mostra d'Art al Carrer.

L’Eliana s’ha tornat a omplir d’art amb La Marcel, la Mostra d’Arts de Carrer. Una forta aposta i certamen anual i que enguany ha complit tres anys. Així, públic de totes les edats han gaudit i conegut les diferents disciplines artístiques: música, teatre, circ i dansa…

L’escenari: els carrers i places de la localitat i amb una gran resposta del públic local i amb visitants de municipis propers, ja que així ho va permetre el temps i el menú ofertat d’art i oci no era per a menys

Una edició en la qual s’ha apostat per les agrupacions locals i, com no, amb un alt nivell amb companyies procedents de diferents racons d’Espanya que han completat una programació de vuit espectacles diferents, traduïts en un total de nou representacions.

Espectacles itinerants i estàtics, que no han deixat indiferents, als més xicotets, que han tingut l’oportunitat de gaudir de l’art, alguns per primera vegada, i als no tan xicotets. I és que una de les marques d’aquesta mostra és el seu marcat caràcter d’interacció entre els espectadors i els artistes.

Un altre dels motius pels quals aquest festival d’arts escèniques és un dels aparadors de l’aposta per la cultura a l’aire lliure.

Art en ple carrer, complicitat entre artistes i públic sense barreres. La localitat del Camp de Túria compta amb diversos avantatges per a convertir a aquest certamen en un dels principals de la seua categoria.