El València CF rep en l’Estadi de Mestalla a la Reial Societat en el partit corresponent a la jornada 25 de la Lliga Santander. Serà diumenge a les 18:30 hores.

El conjunt de Marcelino ve d’aconseguir una remuntada en La Rosaleda davant el Màlaga CF que ha infós moral a la plantilla (1-2). Malgrat que s’enfrontaban al cuer de la categoria, l’equip malagueny va plantejar un partit molt complicat als valencianistes.

Després d’aquesta victòria, el València CF rep a la Reial Societat després que el conjunt ‘txuri-urdin’ desmuntara al Llevant UE per 3-0 en Anoeta i posteriorment caiguera eliminat d’Europa League a les mans del Red Bull Salzsburg.

El conjunt donostiarra es troba en la posició 12 en Lliga i aspira a tornar a ficar-se en la baralla pels llocs europeus.

Per part del València CF, tal com va deixar clar el Director General, Mateu Alemany, l’objectiu del València CF és «acabar el més alt possible», és a dir, com a mínim entrar a Europa i, si pot ser, en llocs Champions.

Per a açò, el partit del pròxim diumenge s’antoja com la meta més propera a curt termini. El València CF rep a la Reial Societat sense Garay ni Andreas Pereira. Geoffrey Kondogbia serà dubte a causa dels problemes que arrossega amb la fascitis plantar.

Amb aquesta disposició, és molt probable que Coquelin torne a formar en el pivot al costat de Dani Parejo. El migcampista francés està sent una de les sensacions en el València CF en aquesta segona volta de la Lliga. De fet, el seu alt rendiment ho va culminar amb un gol en El Roserar. Curiosament, Coquelin no va marcar en 160 partits amb la samarreta de l’Arsenal i ho ha fet en el setè amb la del València.