La pluja no desllueix la XV Entrada de Moros i Cristians de València

L'exèrcit de la mitja lluna i de la creu, amb les diferents comparses, han desfilat pel cor de la ciutat davant l'atenta mirada de milers de persones.

La pluja no ha impedit la celebració de la XV Entrada de Moros i Cristians en la capital del Túria, que ha posat el fermall d’or a la celebració del 9 d’Octubre, Dia de la Comunitat Valenciana.

L’exèrcit de la mitja lluna i de la creu, amb les diferents comparses mores i cristianes, han desfilat pel cor de la ciutat.

Durant el recorregut, des del carrer la Pau fins a Marquès de Sotelo, milers de persones han gaudit i no han perdut detall d’una desfilada carregada de sorpreses. Així ho han evidenciat els aplaudiments de la gent.

Una festa que ja és una de les més importants de la ciutat de València i fixa en els actes del 9 d’Octubre. Una festa que guanya visibilitat i importància. També una festa que té una simbologia fallera, ja que ha sigut l’últim acte per a les 26 falleres de 2018, a l’espera del nomenament de les màximes representants de les festes **josefinas del pròxim any, amb l’esperada trucada de l’alcalde.

L’indumentarisme dels festers, la marxes interpretades per les bandes de música, l’animació dels joglars les carrosses i la lluita en directe entre tots dos bàndols han deixat amb ganes de més al públic. I és que, l’Entrada de Moros i Cristians de València ha vingut per a quedar-se.