Xirivella, Alaquàs i Aldaia celebren la III Marxa reivindicativa per un carril bici a l’avinguda del Cid

Asseguren que és inadmissible que les persones que cada dia opten per desplaçar-se amb bicicleta hagen de jugar-se la vida circulant per aquesta zona.

En bici

Un any més, els Ajuntaments de Xirivella, Alaquàs i Aldaia celebren el diumenge 23 de setembre la tercera edició de la marxa reivindicativa amb bicicletes. Una marxa que té l’objectiu de reivindicar la creació d’un carril bici a l’avinguda del Cid que facilite la comunicació dels municipis amb la ciutat de València.

La iniciativa forma part de les diverses activitats programades per a la Setmana Europea de la Mobilitat, amb la col·laboració i participació de diferents col·lectius com la Plataforma pel Transport Públic de l’Horta Sud, el Col·lectiu Soterranya i empreses del sector com Movus.

La marxa de bicicletes comença a les 10.30 h del matí en la porta dels respectius Ajuntaments participants, per a més tard concentrar-se tots els veïns i veïnes en Xirivella. D’eixa manera i una vegada reunits, la comitiva es desplaça fins a la ciutat administrativa 9 d’octubre de València, per ser el punt de connexió d’estos municipis amb la xarxa de carrils bici de València. Ara fa un any, es van presentar i inaugurar les bases intermodals que possibiliten la compatibilitat dels sistemes de bicicleta pública de l’àrea metropolitana amb Valenbisi.

És inadmissible que per falta de voluntat política les persones que cada dia opten, de manera conscient i solidària, per desplaçar-se en bicicleta hagen de jugar-se la vida circulant per l’avinguda de Cid” conclou Boro Montroy, regidor de Medi Ambient i Sostenibilitat de l’Ajuntament de Xirivella.