Ximo Puig
Les Corts Valencianes en el debate sobe el estado de la Comunitat Valenciana, el último de esta legislatura. EFE/ Kai Forsterling

El president de la Generalitat Ximo Puig, ha intervingut en Els Corts en l’últim debat de Política General de la legislatura. El Cap del Consell ha aprofitat la seua al·locució per a realitzar una sèrie d’anuncis, els últims abans de les pròximes eleccions autonòmiques.

En la llista de mesures que el Consell vol engegar està de l’impuls a Port València gràcies a una injecció de 1000 milions d’euros ja que, en paraules del president, el Pacte del Botánic “no té limitació temporal ni electoral”.

Puig ha aprofitat la seua intervenció per a anunciar una reunió amb el president del Govern pactada per a la primera setmana d’octubre “per a seguir complint l’Agenda Valenciana i debatre sobre les necessitats d’Espanya”.

En la llista de propostes llançada per Ximo Puig està la compra del bec del Penyagolosa, l’inici de les obres de la L10 que unirà el carrer Alacant amb Natzaret, un pla de polígons industrials digitals i un altre pla estratègic per a seguir apostant pel Turisme com a font d’ingressos i creació d’ocupació.