Ximo Puig demana més financiació en Luxemburg per a la Comunitat

El president de la Generalitat ha qualificat la trobada amb el vicepresident del Banc Europeu d'Inversions de "molt positiu".

El president Ximo Puig ha mantingut una reunió que ha qualificat de “molt positiva” amb el vicepresident del Banc Europeu d’Inversions, Román Escolano, per a demanar més finançament per a projectes a la Comunitat Valenciana. Un altre dels objectius del cap del Consell és que les institucions valencianes recuperen la confiança en este organisme situat a Luxemburg ja que, com ha assegurat Puig, gràcies al treball realitzat en els últims anys, des de la Generalitat estan en disposició d’executar nous projectes.

Temes com la innovació o l’agricultura han sigut posats pel Cap del Consell damunt de la taula i el motiu de la qual no és un altre que acabar amb l’endeutament de la Comunitat Valenciana.

Esta micro gira europea ha finalitzat a Estrasburg amb una trobada amb el president de la Comissió Europa, Jean-Claude Juncker al que han sol·licitat una ajuda del conegut pla Juncker per al desenvolupament de les Pimes valencianes.